Green square and bot is not working at all...

J-Bot :: Bugs

Go down

Green square and bot is not working at all... Empty Green square and bot is not working at all...

Post by anczej on Tue Oct 24, 2017 12:40 pm

Hello there,
Im new here. I have did everything as I should (I guess), diagnostics, set up everything, and j-bot is not pressing my hotkeys... What should I do?

Kinds regards

anczej

Posts : 7
Join date : 2017-10-24

View user profile

Back to top Go down

Green square and bot is not working at all... Empty Re: Green square and bot is not working at all...

Post by Beastmage on Thu Oct 26, 2017 3:43 am

Shouldn't need to diagnose. Can just set hotkeys and then go to start bot.

Beastmage

Posts : 18
Join date : 2017-09-29

View user profile

Back to top Go down

Green square and bot is not working at all... Empty Re: Green square and bot is not working at all...

Post by Admin on Sat Oct 28, 2017 12:13 pm

Hey Anczej,

Sorry for the late response! Can you re-download the bot and try again? A new bot was just released earlier today and requires you to re-download. I believe this will fix it. If not please send a email to Support@J-Bot.net with the logs in /logs from the current day and we will figure out what is going on Smile.

Admin
Admin

Posts : 117
Join date : 2017-07-30

View user profile http://j-bot.forumotion.com

Back to top Go down

Green square and bot is not working at all... Empty Re: Green square and bot is not working at all...

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

J-Bot :: Bugs

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum